top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıEmre Ata Kripto

Hooked Protocol (HOOK) Nedir? Detaylı Bilgi

Güncelleme tarihi: 8 Oca

Hooked Protocol (HOOK) Nedir? Detaylı Bilgi


24 Kasım 2022'de Binance borsası, Binance Launchpad'de Hooked Protocol'ün (HOOK) token satışını duyurdu. Bu blockchain projesi şimdiden Binance Launchpad'de başlatılan 29. startup oldu. Öyleyse bu projenin ne olduğunu bulalım.


Hooked Protocol Nedir?


Hooked Protocol projesi, Web2 kullanıcılarının Web3'e erişmesine yardımcı olur. Merkezi olmayan uygulamalar için ölçeklenebilir bir altyapı oluşturmak için kullanılabilir. Hooked, topluluk tarafından yönetilen, tüm Web3 kullanıcıları için uyum süreçlerini kolaylaştıran ve optimize eden çekici bir ekosistem oluşturmayı amaçlar.


Hooked Protocol, kullanıcılara ekonomik değer sağlamayı ve böylece merkezi olmayan İnternetin yeni teknolojilerini öğrenme sürecini bir oyuna dönüştürmeyi amaçlamaktadır. Başlangıç ekibi için, deneyimi ne olursa olsun herhangi bir kullanıcının dijital varlık pazarına erişebilmesi ve kripto para birimi varlıkları kazanıp saklayabilmesi çok önemlidir.


Hooked Protocol proje ekibi, benzersiz Wild Cash ürününün bir parçası olarak başlatılan Learn2Earn sınavları ve diğer oyun eğitim biçimleri sayesinde iki milyondan fazla kullanıcının ilgisini çekmeyi başardı.


Hooked Protocol (HOOK) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
Hooked Protocol (HOOK) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Hooked Protocol Dolaşım Arzı Ne Kadar?


DolaÅŸan Arz

50,000,000 HOOK

Maks Arz

--

Toplam Arz

500,000,000


Hooked Protocol Nasıl Çalışır?


Hooked, tamamen topluluğa ait bir ekonomik ekosistem oluşturmayı hedefliyor ve bunu oyunlaştırma yoluyla gerçekleştiriyor. Geliştiriciler, teknolojik yenilikler ile kripto para birimleri, Web3 ve DeFi'nin gerçek uygulaması arasında önemli bir boşluk gözlemliyor. Bu nedenle, Hooked Protocol ana yönleri şunlardır:


· Web3'e geçişe iş uyarlaması.


· Kullanıcıların merkezi olmayan teknolojileri eğlenceli bir şekilde öğrenmelerine ve kullanmaya başlamalarına yardımcı olacak ürünlerin geliştirilmesi.


· 4,5 milyar Web2 kullanıcısını daha yenilikçi ve gelecek vadeden teknolojilerle tanıştırmak.


· Oyuna özel eğitim ve mali teşvikler sayesinde Hooked, kriptografi deneyimi olmayanlara değer katmayı, ürün geliştiricilerin faaliyetlerini optimize etmelerine ve dinamik, aktif bir topluluk oluşturmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.


Kullanıcıları eğitme mekaniği birkaç yöntem içerir:


· PoWT (Proof of Work and Time) Madencilik Oyunu: Geleneksel Proof of Work mekanizmasını kullanan bu oyun, oyuncuları zamanlarını ve çabalarını platforma yatırmaya teşvik eder.


· Sınav: Kullanıcılar heyecan verici bir Web3 eğitimine başlayabilir ve jeton kazanabilir.


· Stake etme ve takaslar. Müşteriler, Hooked Wallet'ı kullanarak kripto varlıklarını bir cüzdanda saklayabilir, stake edebilir, takas yapabilir ve token satabilir.


· Sosyal yönlendirmeler: Kullanıcılar, finansal ödüller alacakları Web3 alanında kendi sosyal grafiklerini paylaşabilir ve oluşturabilirler.


Ayrıca geliştiriciler, kullanıcılarına çok çeşitli uyarlama seçenekleri sunar. Hooked, onların ve uygulamalarının Web3 alanına girmelerine yardımcı olmak için bir uygulama ara yazılımı çözümü oluşturdu ve entegre bir cüzdan altyapısı ile basitleştirilmiş bir sosyal ağ arabirimi başlattı.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505



Kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:



Hooked Protocol Ekosistemi


İlk Hooked Protocol uygulaması olan Wild Cash, gelişmekte olan pazarlarda bir Web3 topluluk portalı olmak için oluşturuldu. Wild Cash, Learn2Earn formatının oyun öğeleri içeren amiral gemisi uygulamasıdır. Lansmandan hemen sonra Wild Cash, Endonezya'da Google Play sıralamasında domine eden ilk ve tek Web3 uygulaması oldu. DappRadar'a göre, Wild Cash (burada Hooked genel markası altında sunulmaktadır) tüm merkezi olmayan uygulamalar arasında 2. sırada yer almaktadır. Hizmetle çalışan benzersiz aktif cüzdanların sayısı günde 190.000'i aşıyor.


Wild Cash, Google Play'de Android için kullanılabilir (henüz iOS sürümü yoktur). Uygulama 1 milyondan fazla indirmeye, 21 bin incelemeye ve 5 üzerinden ortalama 4,3 puana sahiptir. Uygulamanın işlevleri şunları içerir: Mevcut uygulamaya ek olarak, gelecekte bu tür ürünlerin ve çözümlerin piyasaya sürülmesini beklemeliyiz:


· DAO, HOOK belirteçlerini kullanarak platformun geleceğine karar veren, kendi kendini yöneten bir kullanıcı organizasyonudur.


· Akademi, yeni başlayanlar ve kripto teknolojileri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için kısa eğitim videolarının bulunduğu bir platformdur.


· Digital Identity, Hooked Soulbound belirteçlerini kullanarak Web3'e uygun bir tek giriş noktasıdır.


Hooked Protocol Token


Hooked tokenomics, ekosistemin dahili bir hizmet belirteci olan HGT (Hooked Gold Token) ile desteklenen HOOK kripto para birimine odaklanan bir yapı uygulayan bir ayırma yöntemi kullanır:


· Altın (HGT, Hooked Gold Token), Wild Cash uygulamasında kazanılabilen bir jetondur.


· uHGT veya Unlocked HGT, Wild Cash uygulamasında BUSD ile değiştirilebilen bir HGT türüdür. Görevlerde veya madencilikte kazanılan HGT'nin kilidi açılabilir ve topluluğun faaliyetleri için bir ödül görevi gören uHGT'ye dönüştürülebilir.


· HOOK, yerel token Hooked.io'dur. Özellikle, DAO aracılığıyla kullanıcılar, onun yardımıyla tüm projenin geleceğini belirleyebilir.


· Hooked SBT veya Hooked Soulbound Token, kullanıcıların bir güven topluluğu oluşturmasına ve platformdaki süreçlere daha derinden entegre olmasına olanak tanıyan bir dijital kimlik simgesidir.


Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerinin yüksek maliyetine rağmen, teknolojik yenilik ile gerçek uygulama arasındaki büyük boşluk, kripto endüstrisinin durgunluğuna yol açıyor. Ayrıca, yeni kullanıcı eksikliği kritik ve çözülmemiş bir sorun olmaya devam ediyor ve Web3 uygulamalarının aşırı bolluğu endüstrinin geleceğini azaltıyor.


Ancak modern sanal ekonomi gelişmeye devam ediyor ve bu da Hooked Protocol gibi projelere olan talebin artmasına neden oluyor. Hooked, piyasada önemli bir girişim ve kripto para dünyasına yeni gelenler için bir kapı haline geliyor. Amiral gemisi Wild Cash hizmeti oldukça basittir ve yüzbinlerce kullanıcıyı çekmeyi başararak onlara kripto endüstrisinin neye benzediğini anlamalarını ve geniş pazardaki yolculuklarına devam etmek için ilk jetonlarını kazanma fırsatı verdi.


Hooked Protocol (HOOK) Nasıl Satın Alınır?


Aşağıdaki adımları izleyerek Binance Hooked Protocol (HOOK) satın alabilirsiniz:


1. Binance hesabınızda oturum açın ve [Ticaret]'e tıklayın. [Nokta] üzerine tıklayın.


2. Mevcut ticaret çiftlerini görmek için arama çubuğunu kullanarak "HOOK" ifadesini arayın. Örnek olarak HOOK/USDT'yi ele alalım.


3. Aşağı kaydırın ve [Nokta] kutusuna gidin. Satın almak istediğiniz HOOK miktarını giriniz. Bir Limit emri, Piyasa emri veya Stop-limit emri açmayı seçebilirsiniz. Örnek olarak Piyasa düzenini ele alalım. Siparişinizi onaylamak için [Hooked Satın Al]'a tıklayın. Satın alınan Hooked Spot Cüzdanınızda bulacaksınız.



Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



11 görüntüleme0 yorum
bottom of page