top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıEmre Ata Kripto

İtalya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Güncelleme tarihi: 2 May 2023

İtalya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Tüm Borsalar arasında Binance, İtalya'da ve tüm dünyada kripto para satın al için en iyisidir. 2017 yılında ChangPeng Zhao , şu anda merkezi Hong Kong'da bulunan ve Binance Exchange'i yöneten holding şirketi olan Beijie Technology şirketini kurdu. Ortalama 24 saatlik bir sürede işlem gören 6 milyar doların üzerinde varlıkla, portala her gün yaklaşık 240.000 kullanıcı kaydolmaktadır. Kripto para birimi, piyasa değeri ile dünyanın ilk 30'una sıçradı. Bu yazıda İtalya’da Binance ne olduğunu ve nasıl çalıştığını öğrenelim. İtalya'da kripto para nasıl satın alınır?


İtalya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?
İtalya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Binance Nedir?


Binance, basitliği, güvenilirliği ve itibarı ile dünyanın en iyisi olarak kabul edilen bir kripto- değer değişimi platformudur. Binance, sağlamlığı, portalda değiş tokuş edilen önemli sayıda kripto para biriminden oluşan yüksek teklif, siteye girişleri yönetme konusundaki sağlam politikası, temel arasında geçiş yapma olasılığı nedeniyle diğer Borsalardan ayrılıyor. arayüz ve gelişmiş ve kullanımı kolay platform için.


Bugüne kadar milyonlarca kullanıcı kripto para birimleri için ticaret platformu olarak Binance'i seçti. Doğrudan bir kredi kartından veya banka havalesinden kripto para satın almanıza izin vermediğinden, Binance Cüzdanlarına aktarılacak Bitcoin, ETH, Litecoin ve diğer dijital varlıkları tutmanız gerekir. Daha sonra, Ripple, EOS ve diğerleri gibi kripto para birimlerini Exchange Binance üzerinden satın almak mümkündür. Exchange'in sağlam yapısı, kullanıcılara sunulan hizmetin kalitesini ödüllendiriyor. Ekip, tüm tüccarlar için mümkün olan en iyi hizmeti

sağlamak için altyapısına büyük yatırım yapıyor.


Binance Nasıl Kayıt Olunur?


Binance Exchange'de kayıt işlemine devam etmek için izlenmesi gereken adımlar aşağıda verilmiştir. ww. binance.com'da bir hesap oluşturun, sitenin sağ üst köşesinde bulunan " Kaydol " seçeneğine tıklayın ve bireysel olarak kayıt olarak bir hesap oluşturun.

Binance hesabını açın, gerekli alanları verilerinizle doldurmanız ve güvenli bir şifre seçmeniz zorunludur. Bu işlemin geçerliliği, kayıt sırasında girilen e-posta adresine gönderilen bir doğrulama e-postası ile tespit edilir. Kayıt tamamlandıktan sonra, sitenin sağ üst köşesindeki " Giriş " tıklayarak hesaba erişebilirsiniz.


İtalya'da Kripto ve Blockchain Yasal mı?


Her şeyden önce, evet, İtalya'da kripto ve blok zinciri yasaldır çünkü ülke kripto dostu bölge olan Avrupa Birliği'nin bir parçasıdır, ancak burada bir dizi nüansı hatırlamalıyız. Ülkede kripto yasağı yok, ancak yetkililer özel şahıslar tarafından Bitcoin kullanımını tam olarak düzenlemiyor. Blockchain kısmen düzenlenmiştir, ancak birkaç alanın hala ele alınması gerekiyor, DLT'lerin kullanımını, olası finansman fırsatları hakkında net bir resmin olmamasını ve akıllı sözleşmelerin tam olarak yasal olarak tanınmamasını içeriyor.


Kriptoya gelince, bireyler yalnızca spekülatif faaliyetlerini vergilendirir ve bu durumda vergi %26'dır. Bunun anlamı ne? Mali yıl boyunca sahip olduğunuz kripto miktarı 51 bin Euro'nun üzerindeyse, %26'sını ödemekle yükümlüsünüz. Bununla birlikte, kripto ticareti yapıyorsanız, kârınızı gelir olarak vergilendirmeniz gerekir. Ancak, daha az para biriktirirseniz, vergilendirilmesine gerek yoktur. Elinizde büyük miktarda kripto para varsa her zaman bir vergi uzmanına danışın. Bir veya iki kez euro karşılığında kripto alıp satarsanız, bu işlem döviz işlemi olarak kabul edilir ve işlem marjı KDV'den muaftır. Ama yine de, her şey takas ettiğiniz miktara ve dürüst olmak gerekirse, nerede yaptığınıza bağlıdır.


Gelirlerini kriptoda biriktiren şirketler de vergi ödemek zorunda. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, kendiniz de gördüğünüz gibi, İtalya'da bazı kripto odaklı faaliyetler düzenlenirken, madencilik gibi diğerleri ise mevzuat açısından hala sorgulanıyor.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505



İtalya'da yaşayan Türkler nasıl kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:





Ä°talya'da Kripto Vergisi


Kripto para birimleri ademi merkeziyetçi olmasına rağmen, İtalyan hükümeti kripto para birimlerinin nasıl vergilendirileceği konusunda adım attı ve rehberlik etti. Hükümet birkaç önemli düzenleme oluşturmuştur:


· Kripto para birimleri yabancı para birimi olarak görülmelidir

· Aynı kurallar fiat olarak kriptolar için de geçerlidir

· Kripto varlıklardan gelir elde eden kişiler, sabit %26 oranında vergilendirilir.

· İtalyan sakinleri, 51.0002 €'yu aşmayan kripto kazançları üzerinden vergiden muaftır.

· Kriptolara Katma Değer Vergisi (KDV) uygulanmaz

· Transfer vergisi uygulanmaz

· Miras sırasında veya hediye yoluyla mülk devirleri için, varlığın değerinin %4 ila %8'i arasında bir veraset vergisi uygulanır.


İtalya'da Bitcoin Satın Almanın En Ucuz Yolu Nedir?


İtalya'da kripto para nereden satın alınır, en ucuz yolu nedir? Ülke bu bağlamda Avrupalı ​​komşularına çok benziyor. Dışarı çıkıp sokaklarda bir arkadaşınızdan Bitcoin satın alamazsınız. Teorik olarak, elbette yapabilirsiniz ve cüzdanlarından doğrudan sizinkine gönderebilirler, böylece yalnızca bir işlem ücreti ödemeniz gerekir. Ama dürüst olmak gerekirse, Bitcoin sahibi olan kaç arkadaşınız var? Bugünlerde en kolay yol muhtemelen Binance gibi bir borsadır. Ve madencilikten bahsetmiyoruz bile çünkü – Bitcoin'in en azından bir kısmını ele geçirmek için madencilik havuzlarıyla rekabet etmenin bir anlamı yok.


Binance, popüler bir ticaret platformudur. Düşük ücretleri ve desteklediği düzinelerce coin ile ünlüdür. Bunun yanı sıra USD, EUR ve GBP ile kripto alışverişi yapabilirsiniz ve ücretler %0 ile %0.26 arasında değişir. Hesabınıza para yüklemek için SEPA ve banka kartı veya kredi kartı kullanabilirsiniz. Binance, kullanıcıların hızlı bir satın alma veya satma ilanı yayınlayarak birbirleriyle işlem yapmaları için efsanevi bir eşler arası platformdur, işlem ücreti gerekmez, yalnızca işlem yapan iki eş arasında güven vardır.


İtalya'da Bitcoin satın almak kolay mı? Evet. Binance borsasına kaydolmanız ve tüm satın alma prosedürünü başlatmanız yeterlidir. Gelirinizi vergilendirdiğiniz sürece yasal bir faaliyet olarak kabul edilebilecek ticarete ek olarak, araç kiralama, otel rezervasyonu gibi bazı hizmetler için Bitcoin ile ödeme bile yapabilirsiniz. Ancak, yalnızca kripto düzenlemesinin avantajlarından yararlanmak için İtalya'ya mı gitmelisiniz? Hayır, evlat edinme sadece çizme şeklindeki yarımadaya yayılmaya başladı ve çok daha fazla zaman alacak. İtalya'da Bitcoin satın almanın birkaç yıl içinde çok daha kolay olması için iyi bir şans var. İtalya ülkesinde yaşayan Türk ve İtalya ülke vatandaşları Binance global'de hesap açarak kripto satın alabilir. Binance Global'de hesap açmak için sitenin giriş adımlarını yapmanız yeterlidir.




Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505


18 görüntüleme0 yorum
bottom of page