top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıEmre Ata Kripto

Katar'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Güncelleme tarihi: 2 May 2023

Katar'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Binance, günlük hacim ve işlemlerde (saniyede 1,4 milyon) dünyanın önde gelen kripto para borsasını işletiyor. Daha çok CZ olarak bilinen Changpeng Zhao, 180 günden kısa bir sürede gezegenin en büyüğü olmayı başaran kripto para borsası Binance'in kurucusu ve CEO'su. Wall Street flash çocukları için yüksek frekanslı ticaret sistemleri geliştirme konusunda deneyimli olan bu Çinli-Kanadalı programcı, bu alandaki deneyimini nasıl yeniden yönlendireceğini ve bunu gelişmekte olan kripto ortamına nasıl uygulayacağını biliyordu.

Katar'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?
Katar'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Binance Ekosistemi


Hacimce en büyük kripto para borsası olmanın ötesinde Binance, birden fazla ürün ve hizmet sunar; temel amacı, blok zinciri sektöründe geniş bir ekosistem oluşturmaktır. Bu bağlamda, bu ekosistem çok sayıda varyanttan oluşur. Tabii ki, kripto para birimi değişimi bunların arasında öne çıkıyor ve kullanıcıları için cüzdan hizmetleri, kripto laboratuvarları (yeni jetonlar başlatmak için), hayır kurumu, bilgi ve eğitim ve diğerleri.


Binance kısa süre önce temassız, sınırsız ve güvenli bir kripto para ödeme teknolojisi olan Binance Pay'i duyurdu. Kullanıcıların dünya çapındaki arkadaşlarından ve ailelerinden kripto ödemeleri yapmasına ve almasına olanak tanır ve tüm Binance kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Ayrıca, ademi merkeziyetçilik hedeflerine ulaşma yolunda bir adım daha olan Binance Smart Chain'i başlattılar.


Binance Kripto Teklifi


Devam edip Bitcoin, Ethereum, Cardano ve hatta Binance Coin satın almak istiyorsanız, bu çok kolay. Bununla birlikte, muhtemelen daha yüksek potansiyele sahip olan düşük sermayeli altcoinleri arıyorsunuz, Binance, aramayı daha erişilebilir hale getirmek için madeni para teklifini bölümlere ayırır, böylece ilgilendiğiniz madeni para "grubu" hangisi olursa olsun, bunları mevcut token denizinden filtreleyebilirsiniz. Kategoriler;


DeFi: DeFi, finansal aracıları bozmaya yönelik blok zinciri ve kripto para birimlerini çeşitli finansal uygulamalar için bir şemsiye terim olan "merkezi olmayan finans"ın kısaltmasıdır. Market Cap tarafından en popüler DeFi paraları Uniswap (UNI), ChainLink (LINK), Terra (LUNA), PancakeSwap (CAKE) ve Aave (AAVE)


İnovasyon: Bu, daha yüksek volatiliteye sahip olması ve diğer jetonlardan daha yüksek risk oluşturması muhtemel olan yeni, yenilikçi jetonlar grubudur. Bu gruptaki en popüler tokenler Sushi (SUSHI), 1inch (1INCH) ve Bitcoin Cash ABC (BCHA).


POS: Proof of Stake (POS) ile kripto para madencileri, bir madencinin elinde bulundurduğu coin sayısına bağlı olarak blok işlemlerini madencilik yapabilir veya doğrulayabilir. Binance'deki en iyi POS paraları BNB (BNB), Cardano (ADA) ve VeChain'dir (VET).

Polkadot: Polkadot, yalnızca belirteçlerin değil, herhangi varlık ya da veri türünün zincirler arası aktarımını kolaylaştıran, bu sayede birbirleri ile birlikte çalışabilir çok çeşitli blok zincirleri yapan açık kaynaklı bir parçalama çok zincirli protokoldür. Top Coin (açık farkla) Polkadot (DOT), ardından Kusama (KSM) ve Reef Finance (REEF).


NFT: Değişmez tokenler, dijital bir öğenin (görüntü, ses dosyası veya metin) sahipliğini, insanların kripto paralara sahip olduğu gibi kanıtlar. Aynı ve aynı değerde olan kripto paraların aksine, NFT'ler benzersizdir. En iyi NFT'ler Chiliz (CHZ), Decentraland (MANA) ve Enjin Coin'dir (ENJ).


POW: Short for Proof of Work, bir Blockchain ağında güvenilir ve dağıtılmış fikir birliği sağlamak için kullanılan bir algoritmadır. Kısacası, Kripto devrimini başlatan şey. Bu grupta büyük adamları bulacaksınız: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Bitcoin Cash, vb.


BSC: Binance Smart Chain (BSC), akıllı sözleşme tabanlı uygulamaları çalıştırmak için oluşturulmuş bir blok zinciri ağıdır. BSC, kullanıcıların her iki dünyanın da en iyisini elde etmelerini sağlayan Binance'in yerel Binance Zinciri (BC) ile paralel olarak çalışır: BC'nin yüksek işlem kapasitesi ve BSC'nin akıllı sözleşme işlevi. Bu grupta Binance ekosisteminde çalışan her tokeni bulacaksınız.


Depolama: Bunlar, dağıtılmış bulut depolama ağlarına ekonomik bir teşvik sağlayan belirteçlerdir. Bu gruptaki en büyük paralar Filecoin (FIL), BitTorrent (BTT) ve Holo (HOT).


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505




Katar'da yaşayan Türkler nasıl kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:





Katar'dan Binance ile Ticaret Hesabı Nasıl Açılır?


Katar'da kripto para nereden satın alınır? Katar'dan Binance ile bir Crypto Trading hesabı açmak, çevrimiçi olarak tamamlanan ve aşağıdakileri gerektiren bir işlemdir:


1. Kaydolun ve Platform Uygulaması (Katar Kimliği veya Pasaport) aracılığıyla bir kimlik yükleyin.


2. Yönetim ekibi hesabınızı onayladığında, para yatırma zamanı gelir. Para yatırma ve çekme yöntemleri genellikle Kredi Kartları (BANXA veya Simplex gibi Üçüncü Taraf Hizmetleri aracılığıyla), Banka Transferleridir veya halihazırda başka platformlarda Kripto paralarınız varsa, bunları da aktarabilirsiniz.


3. Binance, fonlarınızı veya kripto varlıklarınızı hesaba uyguladığında, işlem yapmaya hazırsınız.


Katar'da yaşayan Türk ve Katar ülke vatandaşları Binance global'de hesap açabilir, Türkiye'de aktif banka hesabınız olması yeterlidir. Eğer yaşadığınız ülkede kripto para yatırımı yapmak yasaksa ya da kısıtlı değilse bu yöntemi kullanabilirsiniz. Binance Global'de hesap açmak için siteye girmeniz yeterli olacaktır.


Binance İle Ticaret Yapmak Kolay Mı?


Binance, optimize edilmiş bir ticaret uygulaması aracılığıyla doğrudan kripto ticaretine izin verir. Yatırımcının, örneğin Bitcoin veya çok miktarda mevcut altcoin satın almak için çok fazla ön bilgiye ihtiyaç duymadan çok hızlı bir şekilde öğrenebileceği ve ticarete başlayabileceği bir şekilde tasarlanan şunları yapmanız gerekir:

1. İşlem hesabını daha önce açıklandığı gibi açın,

2. Depozito,

3. Binance Trading platformunda "Bitcoin" veya "NEO" (veya hangi tokeni almak istiyorsanız onu) arayın ve "Satın al" düğmesine basın.


Ve bitti, Binance ile resmi olarak kripto varlık ticareti yapıyorsunuz.


Katar'da Binance Minimum Para Yatırma


Binance minimum depozito tutarı gerektirmez, kelimenin tam anlamıyla 1 ABD Doları ile işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Para yatırma komisyonları açısından Kredi Kartı ile para yatıracaksanız ücretler %2 ile %3 arasında değişmektedir. Kriptolar, para yatırma ücreti ödemeden transfer edilebilir.


Katar'da Binance'den Nasıl Para Çekebilirim?


1. Cüzdan'a gidin ve P2P'yi seçin: Ana sayfanızdan "cüzdan"ın üzerine gelin ve üst menüden "P2P"yi seçin. Ardından, lütfen çekmek istediğiniz para birimini seçin; Örneğimizde Bitcoin (BTC) kullanacağız. USDT, BUSD, BNB, DOGE, ETH ve DAI'yi de kullanabilirsiniz.


2. Transfer Akışını Değiştirin ve Miktarı Onaylayın: "Spot cüzdan"dan "P2P"ye geçerek transfer akışını değiştirin. Ardından, satmak istediğiniz tutarı seçin ve "Transferi Onayla"ya tıklayın. Şimdi seçtiğiniz BTC miktarını P2P hesabınıza aktarıyorsunuz.


3. P2P Yoluyla Ticaret: Miktarı P2P hesabınıza aktardıktan sonra, 'Ticaret'e gidin ve 'P2P'yi seçin (Binance Ana Çubuğunda).


4. Para Birimini Değiştir: Yine, istediğiniz para birimini seçmeniz gerekecek. QAR'ı seçin. Ayrıca, "Sat" ı tıklayın. Size BTC'nizi Riyalleriyle Satın Almak isteyen kişilerin bir listesini gösterecektir. Şimdi bir işlem yapmak üzeresiniz.


5. Banka Havalesini Seçin: "Banka Havalesi" ödeme seçeneğini seçin. Banka hesabınıza nakit para yatırma, Skrill ve Western Union gibi daha birçok seçenek var.


6. Doğru Eşi Bulmak: Sağlanan döviz kurundan memnun olduğunuzda ve daha güvenilir olması gerektiği için tamamlama oranları en yüksek olan eşi seçtiğinizde, "BTC Sat" seçeneğine tıklayın.


7. Miktarın Seçilmesi: Satmak istediğiniz BTC miktarını seçin ve "Ödeme Yöntemi Belirle"ye tıklayın.


8. Bir Ödeme Yöntemi Ekle: Binance şimdi sizi bir ödeme yöntemi eklemeniz gereken bir sayfaya yönlendirecek. İlk olarak, ödeme yöntemi olarak banka havalesini seçin. Ardından, banka hesabı ayrıntılarınızı ekleyin. Yanlış rakamlar girmek ve bu işlemde takılıp kalmak istemediğiniz için doğru olun.


9. İşlemi Sonlandırın: Bundan sonra, alıcının fiat parayı banka hesabınıza aktarabilmesi için birkaç dakika beklemeniz gerekecektir. Alıcı parayı gönderdiğinde, işleminizin başarılı olduğu size bildirilecektir. Daha sonra değiştirdiğiniz tutarı banka hesabınızda alacaksınız.




Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505


12 görüntüleme0 yorum
bottom of page