top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata Kripto

Libya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Libya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Binance, Libya'da 140 binin üzerinde aktif tüccarıyla dünyanın en büyük kripto ticaret platformudur. Libyalı kripto tüccarları Binance'de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) ve tüm büyük kripto para satın al ve ayrıca Libya'da Binance Vadeli İşlemleri ticareti yapabilir. Bu yazıda, Libya'da bir Binance ticaret hesabının nasıl kurulacağını öğreneceksiniz. Yani bir Libyalı kripto tüccarıysanız ve Binance'e nasıl kaydolacağınızı öğrenmek istiyorsanız bu yazı tam size göre.


Libya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?
Libya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Binance Hesabı Oluşturun


Adım 1: Resmi Binance web sitesini buradan ziyaret edin: www.binance.com


Adım 2: Ekranın sağ üst köşesindeki “Kayıt Ol” düğmesine tıklayın. Binance web sitesinin sağ üst köşesinde sarı bir kayıt butonunuz var, tıklayın ve bu sizi Binance kayıt sayfasına

götürecektir.


Adım 3: Kayıt formunu doğru bilgilerinizle doldurun. Ülkeniz olarak Libya'yı seçin, ticaret hesabınızın güvenliğini sağlamak için kişisel e-posta adresinizi ve şifrenizi girin. Binance hesabınızı kaydetmek için kutuyu işaretleyin ve “kişisel hesap oluştur” düğmesine tıklayın. Telefon numarası kayıt seçeneğini de kullanabilirsiniz.


Adım 4: Postanıza bir onay kodu gönderilecektir. Binance ticaret hesabınızı tamamen etkinleştirmek için bunları kutuya yazın.


Adım 5: Binance üzerinde Bitcoin, Ethereum, Cardano ve diğer birçok kripto para birimini satın almak için “Kripto Satın Al” düğmesine tıklayın.


Binance hesabınız ayarlandı ve işlem yapmaya hazırsınız. Artık Binance Vadeli İşlemleri ile ticaret yapabilir, tüm büyük kripto para birimlerini yatırabilir, çekebilir ve satın alabilirsiniz. Libya'da mutlu Binance ticareti! Libya ülkesinde yaşayan Türk ve Libya ülke vatandaşları Binance global'de hesap açabilir. Binance Global'de hesap açmak için adımları takip ediniz.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505



Libya'da yaşayan Türkler nasıl kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:




Libya Kripto Para Birimi Kanunları


2018 yılında Libya Merkez Bankası, sanal para birimlerinin yasa dışı olduğunu ve bunları kullanan veya ticaret yapan hiç kimseye yasal koruma sağlanmayacağını duyurdu. Libya Merkez Bankası, sanal para birimlerinin kara para aklama, terörün finansmanı, uyuşturucu, silah, sahte belgeler ve hatta yasadışı pornografi gibi suç faaliyetlerini ve yasa ihlallerini gerçekleştirmek için kullanılabileceği için yasaklandığını açıkladı. Bununla birlikte, meşru finansal kuruluşlar tarafından sanal para birimine daha fazla dikkat ediliyor ve bazı merkez bankaları, bitcoin'in artan popülaritesinden nasıl para kazanabileceklerini keşfetmeye başlıyor. Analizlere göre, kripto para satın al biriminin Lybia'daki yasal statüsü tartışmalıdır, ayrıca kripto para birimi güvenliği açısından 249 ülke arasında 226'da yer alır ve ülkeyi 1.1/10 güvenlik sıralamasına götürür.


Dijital para birimi faaliyetinin yasadışı olarak kabul edilmesinden bağımsız olarak, Libya, Arap dünyasında dijital para madenciliği operasyonlarının merkezi olarak ortaya çıkıyor. Bitcoin madenciliğinin artan popülaritesi, Libya'daki olağanüstü düşük elektrik maliyetiyle bağlantılıdır, çünkü kripto para madenciliği büyük miktarda hesaplama gücü gerektirir. Bu nedenle, büyük

miktarda elektrik gerektirir.


Libya'daki En İyi Kripto Cüzdanı Hangisi?


En iyi kripto cüzdanı Ledger Nano S donanım cüzdanıdır. Özel anahtarlarınızı güvenli ve daha da önemlisi çevrimdışı tutmanın en iyi yoludur. Tüm Ledger cüzdanları, Fransız Ulusal Güvenlik Ajansı tarafından onaylanmıştır ve piyasadaki en güvenli ve en uygun maliyetli cüzdanlar arasındadır ve 1.200'den fazla kripto varlığı, madeni para ve jetonu destekler.


Libya'daki En İyi Altcoin Borsası Hangisi?


Libya'daki en iyi altcoin borsası Bianance. Çeşitli kripto para birimlerini destekliyor ve düzenli olarak Libyalı yatırımcıların aradığı altcoinlerin daha fazlasını ekliyor.


Libya'daki En Güvenli Kripto Cüzdanı Nedir?


Ledger Nano S, bugün mevcut olan en güvenli cüzdandır . Tüm Ledger cüzdanları, güvenlik açısından endüstri standartlarını çok aşıyor: nano cihazlarında Ortak Kriterler (CC) EAL5+ yongaları ile kurcalamaya karşı dayanıklı Sertifikalı Güvenli Öğe (SE) kullanıyorlar, bu da özel anahtarınızın güvenli yongada kaldığı anlamına geliyor. Ayrıca, Fransız Ulusal Güvenlik Ajansı, diğer birçok devlet kurumundan ve bağımsız güvenlik kuruluşlarından düzenli denetimlerden başarıyla geçen Blockchain Açık Defter İşletim Sistemi (BOLOS) adlı tescilli bir işletim sistemine sahiptir.


Libya'daki En Güvenli Kripto Borsası Nedir?


Libya'da kripto para nereden satın alınır? Libya'daki en güvenli kripto para borsası Binance’dir. Banka düzeyinde güvenlik protokolleri sıkı bir şekilde uygulanmaktadır, dünya çapında güvenli konumlardaki sunucularda çalışır ve tüm kullanıcılarının varlıklarının tamamen güvende olduğundan emin olabilmek için sık sık güvenlik ve finansal denetimlerinden geçer. Ayrıca Libya'daki herhangi bir platformun en düşük ücretlerinden bazılarına sahipler ve saygın, güvenilir bir borsa olarak biliniyorlar.


Libya'da Nasıl Bitcoin Satabilirim?


Libya'da Bitcoin satmanın birkaç farklı yolu vardır, ancak en kolayı onu doğrudan elinizde tuttuğunuz kripto cüzdanından veya borsasından satmaktır. Blok zinciri işlemleri geri alınamaz olduğundan, cüzdanlar arasında para aktarırken dikkatli olmayı unutmayın.


Libya'da Yeni Başlayanlar İçin En İyi Kripto Borsası Hangisidir?


Libya'da yeni başlayanlar için en iyi kripto borsası Binance’dir. Yeni başlayanlar için idealdir çünkü hesapları anında doğrular, kullanımı kolay ticaret platformuna sahiptir ve yol boyunca herhangi bir yardıma ihtiyacınız olması durumunda müşteri desteği sağlamaktadır.


Libya'da Kripto Para Birimi Yasal Mı?


Evet, kripto para birimi Libya'da yasaldır ve yasaları çiğnemeden kripto satın alabilir, satabilir ve kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, kripto para birimi şu anda Libya'da yasal ödeme aracı olarak kabul edilmiyor, bu da Libya hükümeti ve Libyalı işletmelerin yasal olarak mal ve hizmetler için ödeme olarak kabul etmek zorunda olmadığı anlamına geliyor.


Libya'daki En İyi Kripto Uygulaması Nedir?


Libya'daki en iyi kripto uygulaması Binance’dir . Mobil uygulamasının kullanımı çok kolaydır, güzel, modern bir arayüze sahiptir ve hem Apple App Store'da hem de Google Play Store'da çok iyi derecelendirme ve incelemelere sahiptir. Bunun yerine Lihtenştayn veya Liberya gibi bir ülkede yaşıyorsanız, Binance uygulamasını yerel uygulama mağazanızdan edinebildiğinizden emin olmak için iki kez kontrol etmeniz gerekir.




Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505


4 görüntüleme0 yorum
bottom of page