top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Mithril (MITH) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve analiz

Mithril (MITH) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve analiz


Mithril, her katılımcının çalışmalarının karşılığını aldığı bir ekosistem oluşturmak için MITH olarak bilinen bir simge yarattı. MITH belirteci, kullanıcı ödülleri için pivot noktası görevi görecek. Mithril'de ağa ne kadar çok ağ değeri getirirseniz o kadar çok kazanırsınız. Ağ üzerinde de, merkezi olmayan ve kriptografik olarak güvenli bir ağ sayesinde verileriniz son derece güvenlidir. Mithril'i Anlamak, sosyal ağlar için merkezi olmayan bir ekosistemdir. İçerik katkıda bulunanlar bir “sosyal madencilik” süreci ile ödüllendirilir. Sosyal madencilik, çeşitli ekosistem katılımcılarını aktif olmaya ve MITH belirteçleriyle ödüllendirilmeye teşvik eder. Ayrıca içerik yayıncılarının bu içerikten değer kazanmasına olanak tanır. Bu içeriğin tüketicileri, bu içerikle etkileşimde bulunarak (beğenerek, paylaşarak ve yorum yaparak) değer kazanabilir. Mithril (MITH) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve analiz.


Mithril (MITH) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve analiz
Mithril (MITH) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve analiz


Mithril (MITH) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Resimli ve video anlatım




Mithril (MITH) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Resimli ve video anlatım 1
Mithril (MITH) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Resimli ve video anlatım 1

Mithril (MITH) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Resimli ve video anlatım 2
Mithril (MITH) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Resimli ve video anlatım 2




Mithril, tam olarak işleyen bir ekosistem elde etmek için birbiriyle etkileşime giren üç temel bileşene sahiptir.


Mithril: Temel Bilgiler


Mithril, Binance DEX'te listelenen ilk kripto para birimiydi.


Mithril, kripto para birimi tabanlı bir blockchain teknolojisidir. Bu merkezi olmayan sosyal medya platformunun, kullanıcılarına yeni içerik geliştirmeleri için ödeme yaptığı biliniyor.

Mithril'in temel amacı, Steemit, Sapien, Sola, Waves ve Indorse dahil olmak üzere diğer birçok merkezi olmayan rakiple birlikte sosyal medya trendini blok zincirine getirmektir.


Platform, içerik oluşturucuları MITH belirteçleriyle ödüllendirmek için tasarlanmış bir uygulama ekosistemi geliştirmek için kullanılan Ethereum blok zinciri tarafından desteklenmektedir. Bir deyişle, sosyal içeriğin oluşturulmasına katılan herhangi bir kişi MITH kripto paraları ile ödüllendirilecektir.


Mithril, içerik yaratıcılarının kârına sıkı sıkıya inanan Jeffery Huang tarafından kurulmuştur. İçerik oluşturuculara fayda sağlayabilecek bir platform oluşturmayı hedefliyor.


Platform kısa süre önce Mart 2018'de piyasaya sürüldü ve şimdiden rekorları kırdı. Şu anda en değerli kripto paralara sahip en ünlü blockchain platformlarından biridir. Mithril ve onun MITH jetonu için daha parlak bir geleceğe işaret ediyor.


MITH jetonları, sosyal madencilik ve ayrıca ortak uygulamalara katılarak çıkarılır. İçerik oluşturan ve paylaşan kullanıcılar, daha sonra ortak uygulamalarla kullanılabilecek MITH belirteçleri kazanabilecekler.


Mithril, blok zinciri teknolojisinin kullanımıyla platformundaki tüm taraflar için güvenli ve güvenli işlemler sağlayabilir. Sadece bu değil, platformun veri depolama teknolojisi de tüm işlemlerin değişmez, verimli ve güvenilir bir şekilde kaydedilmesine olanak tanır.

Mithril'in temel amacı, sosyal ağ uygulamalarını kullanmak için en iyi blok zinciri platformu olmaktır. Şirketin kendisini mevcut tüm sosyal medya platformlarına entegre etmeyi amaçlamasının başlıca nedenlerinden biri haline geliyor. Mithril'in özellikleri, onu büyük sosyal medya sitelerinde kullanma vizyonuyla geliştirildi.


MITH Simgesi


MITH, platformun yerel kripto para birimidir. Hem içerik oluşturucular hem de tüketiciler bunu ekosisteme katkılarından dolayı kazanabilirler. Ayrıca stake edilebilir, diğer kripto para birimleri ile takas edilebilir ve ekosistemdeki ödemeler için kullanılabilir.


Lit


Bir sosyal medya uygulaması olan Lit, sosyal madencilik sürecini ilk uygulayan kişidir. Lit, bir anlık mesajlaşma aracı ve bir Hikayeler ve Keşfet bölümü içerir.


Mithril Vault


Mithril Vault, MITH ödüllerinizi saklamanıza izin veren bir cüzdandır. Vault'ta ayrıca MITH tokenlerinizi stake edebilir veya diğer kripto varlıkları için takas edebilirsiniz. MITH ödüllerini sosyal madencilik yoluyla kazandığınızda, bunlar Mithril Kasasında tutulur. Cüzdan ayrıca mal ve hizmetler için sorunsuz ödemeleri kolaylaştırır.


Sosyal Madencilik Gerçekten Ne Hakkında?


Mithril, sosyal madencilik kavramını tanıttı. Temel fikir oldukça basittir. Kullanıcılar ilgi çekici içerik üretir ve MITH kazanır. Bir kullanıcının ödülleri, topluluk içindeki etkileri ve erişimleriyle doğru orantılıdır. Her şey, bir kullanıcının platforma getirdiği ağ değerine bağlıdır.

Önümüzdeki birkaç yıl içinde toplam arzın %35'i (350 milyon) sosyal madenciliğe gidecek. Bu amaçla mevcut olan miktar, önceden belirlenmiş bir süre boyunca her yıl yarıya indirilecektir. Bu süre bittikten sonra 350 milyon token dağıtılmış olacak.

MITH Simgesi


  1. MITH belirteci daha önce Ethereum blok zincirinin üzerinde çalışıyordu ancak o zamandan beri Binance zincirine geçti. Mithril ekosisteminde üç ana rol oynar:

  2. Sosyal madencilik - bir kullanıcı olarak, içerik oluşturup yayınlayarak, kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği beğenerek, paylaşarak ve yorum yaparak MITH kazanabilirsiniz

  3. Stake – Mithril Vault kullanarak MITH jetonlarını stake edebilir ve bunun sonucunda daha fazla kazanabilirsiniz

  4. Ödemeler – MITH jetonlarını, Mithril Tüccar Ağındaki öğelerin yanı sıra platformdaki flört uygulamaları, premium içerik ve mevcut her türlü uygulama gibi diğer ürün ve hizmetleri satın almak için kullanabilirsiniz. MITH'yi ETH, BTC ve diğer kripto para birimleri ile de değiştirebilirsiniz.


Mithril ve Binance Zinciri


MITH'in fiyatı, tokenin ilk kez Binance Chain'e taşındığının duyurulmasının ardından yükseldi. Bir blog gönderisinde proje, kullanıcılara “Binance Chain'e geçiş yaparak, MITH token sahipleri kendi fonları üzerinde tam kontrol sağlarken yeni Binance DEX platformunda hız, güvenlik ve kullanıcı dostu olmayı ilk deneyimleyen kişiler olacak” dedi. ”


MITH Nasıl Dağıtıldı?


Mithril takımı için ayrılmış jetonlar, iki yıllık bir hak kazanma dönemi için Kasım 2019'da açıldı

Mart 2018'de açılan danışmanlar için jetonlar ve Şubat 2019'a kadar hak kazanma dönemi başkanı


Şirketin gelecekteki finansman ihtiyaçları için belirteçler olan token hazine belirteçlerinin henüz çıkış tarihi yok


Topluluk etkinliklerini, promosyonları ve sosyal medya etkinliklerini finanse etmek için kullanılan topluluk belirteçleri Şubat 2018'de açıldı


Toplam arzın %35'i, önceden belirlenmiş bir dağıtım planına göre önümüzdeki birkaç yıl boyunca sosyal madenciliğe gidecek


Mithril Belirtecinin Faydaları Nelerdir?


Mithril, MITH adlı yardımcı program belirtecine sahiptir. Kullanıcılar tarafından premium içerik kanalları, flört uygulamaları ve canlı yayın uygulamaları ile ilgili çeşitli hizmetler satın almak için kullanılabilir.


MITH kripto paraları, Lit dahil olmak üzere farklı sosyal medya ağlarında sosyal madencilik yoluyla kazanılabilir.


Mithril'in arkasındaki ana fikir, içerik oluşturucuları MITH belirteçleriyle ödüllendirmektir. Şirket, kullanıcıların sosyal medya ağında bir miktar kar elde etmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Bir kullanıcı, video blogları, canlı yayın vb. dahil olmak üzere her türlü içeriği oluşturabilir.

MITH, ortak uygulamalarda ödeme yöntemi olarak kullanılacak. Sadece bu değil, aynı zamanda sosyal medyada çeşitli hizmetler için ödeme olarak da kullanılacak.

Mithril'in arkasındaki ekibin kripto para birimi alanında geniş deneyime sahip olduğu biliniyor. Projeyi dünyanın en iyi blok zinciri platformu yapmak için çok çalışıyorlar.


Mithril Belirteci Diğer Kripto Para Birimlerinden Nasıl Farklıdır?


MITH jetonları, Mithril platformu çerçevesinde kullanılmaktadır. MITH jetonu kasasında güvende tutulur. Sadece bu değil, aynı zamanda değiştirilir ve diğer kripto paralara aktarılır.

Kullanıcıların jetonlarına bir ödül koymalarına ve ardından bunları VAULT'a koymalarına izin verilir. Daha yüksek bir ödül belirlemek sizi daha yüksek seviyelerde garanti edecektir.

Kasada saklanan MITH madeni paraları, fiyatlarda dalgalanma olsa bile değerlerinin düşmeyeceği anlamına gelir. Bunun yerine, maliyetleri stabilize olacak ve normal bir ilerlemeyi gösterecektir.


MITH Satın Alma ve Saklama


MITH, Binance, OKEx, CoinDCX, BitForex, Folgory, Gate.io, DigiFinex, HitBtc, BitRabbit ve MAX Exchange dahil olmak üzere çeşitli saygın borsalarda USDT, BTC, BNB, ETH, TWD ve USD'nin bir piyasa çifti olarak bulunabilir. .


Depolama için Mithril şu cüzdanları önerir: Trust, Jaxx Liberty, imToken, Ethos, Atomic Wallet, Exodus, Coinhako, Dether, Dove Wallet, Dapp Pocket, Huobi Wallet ve Lumi.

Mithril daha geçen yıllarda piyasaya sürüldü ve şimdiden yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Bu hızla platformun gelecekte önemli bir büyüme potansiyeline sahip olması bekleniyor. Ayrıca, şirket halihazırda birçok ortaklık kurmuştur ve gelecekte platformunu daha yeni zirvelere taşımayı hedeflemektedir. Tüm bu faktörleri gözden geçirdikten sonra Mithril'in yatırımınıza değer olduğunu söyleyebiliriz.


Mithril, günümüzün iki sıcak kavramını birleştiriyor: sosyal medya ve blok zinciri. Blok zinciri tarafından sağlanan güvenlik ve ademi merkeziyetçilik, kullanıcıların birbirleriyle mutlak özgürlükle etkileşime girebilecekleri bir platform oluşturur. Sadece katılarak kripto para kazanabilmek, pastanın üzerindeki kremadır. Mithril tam zamanında bir fikir ve başarılı olup olmayacakları, aşırı rekabetçi bir ortamda kendilerini nasıl yeniden icat edebileceklerine bağlı.


Mithril Jetonunun Geleceği Nedir?


Mithril'in geçmişte birçok başarıya imza attığı biliniyor. Şu anda şirket, işini daha yüksek seviyelere çıkarmak için ödeme ve eğlence sektörlerini hedefliyor. Şirket, önümüzdeki dönemde cüzdanını piyasaya sürmeye hazır. Bunun dışında bu yıl Mithril kasasını da piyasaya sürdü.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505


Hazırlayan: Emre Ata


7 görüntüleme0 yorum
bottom of page