top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

WeWork, Bitcoin benimsemesini destekliyor

Güncelleme tarihi: 28 Mar

WeWork, Bitcoin benimsemesini destekliyor


Görünüşe göre Bitcoin'i kabul eden büyük şirketler listesinden geçen her gün daha da büyüyor. Ve şimdi, dünya çapındaki şirketler için ortak çalışma alanları sağlamaya kendini adamış şirket olan WeWork, hizmetleri için ödeme olarak Bitcoin'i kabul etmeye başlayacağını duyurmak üzere. Ancak bundan daha etkileyici olanı, şirketin bir tasarruf aracı olarak BTC'yi dengesinde tutmasıdır. Günün Tweet'indeki Anthony Pompliano için, WeWork'ün Bitcoin'in benimsenmesini sağladığını söylememize olanak tanıyor; ‘’WeWork'ün Bitcoin ve kriptoyu kabul etmesiyle ilgili en ilginç kısım, Coinbase'in WeWork hizmetleri için Bitcoin'de ödeme yapmayı çoktan taahhüt etmiş olmasıdır. WeWork daha sonra Bitcoin'i bilançosunda tutacaktır. Bu, bir para birimi olarak Bitcoin'e karşı her tartışmayı ortadan kaldırır.’’


WeWork, Bitcoin'e Açılıyor


Kripto topluluğu içinde, Bitcoin ve kripto para birimlerinin başarısı için temel aşamalardan birinin benimsenmelerinin kitleselleşmesi olduğu her zaman söylenmiştir. Dünya çapında yüz milyonlarca insan normal bir şekilde Bitcoin'e sahip olmaya, kullanmaya ve kabul etmeye başlayıncaya kadar, kripto varlıkları teknolojik meraktan konsolide finansal varlıklara geçemeyecek.

Ve bu kitleselleşme süreci gerçekleşmeye başlıyor gibi görünüyor. Tesla gibi şirketler ve şimdi WeWork, ürünleri ve hizmetleri için Bitcoin ile ödeme kabul ediyor. Bu sadece kripto kullanıcılarının bir Tesla alabilmeleri veya BTC ile ofis kiralayabilmeleri için kapıyı açmıyor. Ama aynı zamanda tüm dünyada sanal para birimine olan güveni artırmak için.


Her iki şirketin de müşterileri tarafından yapılan ödemeleri kripto para biriminde tasarruf olarak tutma kararı ile derinleşen şey. BitPay gibi diğer hizmetler gibi hemen fiat'a geçmek yerine. Kripto etkileyicisi Anthony Pompliano için kripto dünyasına olan yüksek bağlılığı gösteren bir şey. ‘’WeWork'ün Bitcoin ve kripto para birimlerini kabul etmesiyle ilgili en ilginç şey, Coinbase'in zaten Bitcoin'de WeWork hizmetleri için ödeme yapmayı taahhüt etmiş olmasıdır. WeWork daha sonra Bitcoin'i bilançosunda tutacaktır. Bu, bir para birimi olarak Bitcoin'e karşı tüm argümanları ortadan kaldırır. '’


Bu nedenle, Anthony Pompliano için WeWork, Bitcoin'in bir para birimi olarak benimsenmesini teşvik ediyor. Bununla birlikte, Bitcoin, kripto dünyasındaki birçok kişi tarafından sadece bir değer deposu olarak görülüyor ve başka bir şeymiş gibi davranmamalı. Bu, ancak zamanla çözülebilecek bir tartışmadır.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2 görüntüleme0 yorum
bottom of page