top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Gifto (GTO) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve analiz

Gifto (GTO) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve analiz


Gifto nedir? Gifto, içerik oluşturucular ve dünyanın her yerindeki hayranları için sanal bir hediye protokolü. Gifto, sosyal medya ve Facebook, YouTube ve Instagram gibi içerik platformları arasında Ethereum blok zinciri aracılığıyla gönderilecek özelleştirilmiş, eğlenceli sanal hediyeleri kolaylaştıran akıllı sözleşmeler kullanarak hediye verme şeklimizi değiştirmeyi amaçlıyor. Gifto başarılı projelerden biri olacak mı? Gifto (GTO) iyi bir yatırım mı? Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin. Gifto (GTO) Nedir? Gifto geliştirme fikri, Asya'nın önde gelen mobil eğlence gruplarından biri olan ve Uplive ve diğer popüler mobil uygulamaların yaratıcısı Asia Innovations Group'un (AIG) CEO'su Andy Tian'a aittir. Mayıs 2016'da piyasaya sürülen AIG'nin amiral gemisi canlı yayın ürünü Uplive, şimdiden 100'den fazla ülkede mevcut. Uygulama, dünyanın dört bir yanındaki herkesin akıllı telefonları aracılığıyla gerçek zamanlı video akışlarını yayınlamasına ve görüntülemesine olanak tanır. Gifto (GTO) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve analiz


Gifto (GTO) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve analiz
Gifto (GTO) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve analiz


Gifto (GTO) Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Resimli ve video anlatım




Gifto (GTO) Coin Nedir Nasıl satın alınır Yorum ve analiz 1
Gifto (GTO) Coin Nedir Nasıl satın alınır Yorum ve analiz 1

Gifto (GTO) Coin Nedir Nasıl satın alınır Yorum ve analiz 2
Gifto (GTO) Coin Nedir Nasıl satın alınır Yorum ve analiz 2


YouTube, Instagram, Facebook ve diğerleri gibi sosyal ağlardaki sorunun içerik oluşturuculara hayran kitleleri oluşturma yeteneği verdiğini hepimiz kabul ediyoruz, ancak bu platformlarda gelir hala çoğunlukla reklamlardan elde ediliyor. Reklamların geniş bir izleyici kitlesine ulaşma ihtiyacı, en çok trafiğe sahip içerik oluşturucuların ilk %1'ini büyük ölçüde destekliyor.

Bu sorunu çözmek için Gifto Protokolü, herhangi bir içerik platformunda yaratılacak, küratörlüğünü yapacak, izlenecek, satın alınacak, gönderilecek ve değiş tokuş edilecek sanal hediyeler için kendi kendini yöneten ve kendi kendini idame ettiren merkezi olmayan bir ekosistem olarak tasarlanmıştır.


Gifto Protokolü, kullanıcılarının hediyelerini kolayca yönetmelerini sağlayacak. İçerik oluşturucular, para kazanmayı en üst düzeye çıkarmak için izleyicileri için hangi hediyelerin sunulacağını özelleştirebilecekleri Hediye istatistiklerine kolayca erişebilecekler. Gifto protokolü aşağıdakileri içeren üç şekilde çalışır;


Kişiye özel hediyeler: Protokol tarafından oluşturulan hediyenin kendine özgü doğası ve karakteri vardır. Kullanıcılar, hediye yapma sürecine eğlenceli unsurlar ekleyebilir.

Hediye Ekosisteminin Oluşturulması: Kullanıcılar, hediye oluşturma ve işbirliğini diğer birçok kullanıcıya açabilir ve yeni pazarlar yaratabilir.


Çapraz platform: Gifto protokolünü kullanarak Gifto jetonlarını ve diğer sosyal medya platformlarını gönderebilir ve alabilirsiniz.


Gifto jetonu (GTO), Uplive platformu için uygulama içi para birimi olarak kullanılacak ve mevcut para birimlerinin yerini alacak. Bu nedenle, belirteç projenin kalbinde yer alacak ve bu nedenle platform başarılı olursa belirteç talebi artacaktır.


Gifto Neden Blockchain'i Seçiyor?


Blockchain, aşağıdaki ihtiyaçlar için kritik olan iki yetenek sunar;

Blockchain, herhangi bir platformda değeri olan ve değişmez olan sanal bir varlığın oluşturulmasını sağlar.


Blockchain, kuralların, bir iş akışını yönlendirmek için topluluk katılımcıları tarafından kullanılabilecek tanımlanmış rollere sahip merkezi olmayan bir sisteme yerleştirilmesini sağlar. Eylemleri, kendi kendini yöneten bir ekosistem yaratarak blok zinciri tarafından teşvik edilebilir ve uygulanabilir.


Gifto (GTO) İyi Bir Yatırım mı?


Gifto protokolü Uplive platformunda zaten test ediliyor, bu, Doğu Asya'da öne çıkan ve 70 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan bir sosyal medya uygulamasıdır, Gifto'nun sahip olacağı anında erişim önemli ölçüde ötesindedir.


Proje, halihazırda KPCB ve Wicklow Capital dahil olmak üzere bir dizi kurumsal yatırımcıdan destek aldı. Bu sadece Gifto için olumlu bir fikir olarak görülebilir, çünkü bu fikrin bilen bir dizi insandan adil bir incelemeden geçtiğini kanıtlıyor.


Ortaklık


Gifto, her iki şirketin de başarılı tüketici eğlence uygulamalarına sahip olması ve her ikisi de tüm endüstrileri bozmak için blok zinciri teknolojisini kullanması nedeniyle TRON ile ortaklık kuruyor. TRON, blockchain teknolojisi aracılığıyla küresel bir ücretsiz içerik eğlence ekosistemi kurmayı amaçlayan merkezi olmayan bir içerik protokolüdür. TRON, Gifto'nun milyonlarca kullanıcıya yayılmasını desteklemek için işlem teknolojisini kullanacak.


Bunun dışında Kyber Network, Gifto ile de ortaklık yapıyor. Kyber Network ve Uplive'ın platformu/Gifto Protokolü arasındaki entegrasyon, kullanıcıların Gifto'yu daha esnek bir şekilde işlemesine olanak tanıyacak. Ortaklığın uzun vadeli hedefleri, her iki tarafın da kendi ademi merkeziyetçi ağlarından faydalanmasına izin vererek, milyonlarca kullanıcının kripto para birimlerini sorunsuz ve uygun yöntemlerle yönetmesine olanak tanıyacak. Kyber Network ve Gifto, dönüştürme hizmetinin ve protokolünün çeşitli platformlar tarafından daha fazla kabul görmesine odaklanacak ve böylece her ikisine de ölçeklendirme fırsatı sağlayacak.


Gifto Coin Sorunu Çözüyor


YouTube, Facebook, Instagram ve Twitch gibi içerik platformları, herkesin bir hesap oluşturmasına ve bir hayran kitlesi oluşturmasına izin verdi. Bununla birlikte, bu takipçilerin para kazanması söz konusu olduğunda, içerik oluşturucular büyük ölçüde reklam gelirlerine bağımlıdır. Sorun, bunun platformların ve reklamcıların eline çok fazla güç vermesidir.

Pazarlamacılar genellikle mümkün olduğunca geniş bir kitle ister ve platformlar da doğal olarak ödeme yapan reklamverenleri mutlu etmeye devam etmek ister. Bu, çevrimiçi gelirin büyük çoğunluğunun en popüler içerik oluşturuculara gitmesiyle sonuçlanır ve bir "kazanan her şeyi alır" ortamı yaratır. Bu sistem, daha az popüler ve niş içerik üreticilerinin, takipçilerinin değeri yüksek olsun ya da olmasın, istikrarlı bir gelir akışı sağlayamadığı bir durum yaratır.

Kısacası, bu platformlarda yayınlanan içeriğin iyi para kazanabilmesi için kitlesel çekiciliğe sahip olması gerekir. Bu, içerik üreticilerinin yalnızca harika içerik oluşturmak yerine mümkün olan en fazla sayıda insana hitap edecek içerik oluşturmaya teşvik edildiği anlamına gelir. Mevcut teşvik planları, birçok benzer içeriğin üretilmesine yol açmaktadır ve niş içerik oluşturucuların oraya gidip oluşturmaları için önemli bir caydırıcı olarak hareket etmektedir. Bu, içerik çeşitliliği eksikliğine yol açar ve bu hem izleyiciler hem de platform için kötü bir haberdir.

Gifto, farklı içerik platformlarıyla entegre olan ve içerik oluşturucuların doğrudan hayranlarından bir gelir akışı oluşturmasına olanak tanıyan bir sistem oluşturuyor. Bu, niş içerik üreticilerinin artık reklam gelirlerine bağımlı olmayacağı veya oyunun reklam sistemini teşvik etmeyeceği anlamına geliyor. Bunun yerine, bu reklam öğeleri sadece harika içerikler oluşturmaya ve seçtikleri alanda hayran kitlelerini büyütmeye odaklanabilir.


GTO Coin'in Geleceği

Uplive, dijital hediye vermek için çok gerçek bir pazar olduğunu gösterdi. Birden fazla platformla uyumlu bir hediye verme protokolüne sahip olmanın çok değerli olduğu konusunda hemfikiriz. Ne de olsa içerik oluşturucular tek bir platforma bağlı kalmazlar, bunun yerine genellikle FB, Instagram ve YouTube gibi birden çok platformda varlık gösterirler.


Gifto'nun kendisini diğer kripto para projelerinden ayıran yanı, mevcut varlık portföyünde on milyonlarca kullanıcıya sahip bir ekip tarafından oluşturulmuş olmasıdır. Gifto şimdiden Uplive'ın 20 milyon kullanıcısına sunulmaya başlandı ve AIG'nin Gifto'yu kullanarak daha fazla kullanıcıya ulaşacağını düşünmek kesinlikle zor değil.


Dijital içeriğin mevcut para kazanma sisteminin bozulduğuna dair çok az şüphe var. Gifto, içerik üreticilerine içeriklerinin ürettiği değerden daha büyük bir pay sağlar. Bunun içerik üreticilerinin geri çevirmesi için çok iyi bir teklif olduğunu düşünüyoruz. Bir yatırım olarak, GTO jetonunun değer kazanmasına yol açabilecek faktörleri anlamak önemlidir:


Daha fazla içerik oluşturucu Gifto'yu kullandıkça, GTO jetonlarına olan talep artacaktır.

GTO madeni paralarının sabit bir arzı vardır. Bu, talep arttıkça fiyatın da yükselmesi gerektiği anlamına gelir.


AIG, Uplive satın alma işlemindeki kullanıcıların dijital jetonları yuvarlak sayılarda satın alma eğiliminde olduğunu ve genellikle bir satın alma işlemi yaptıktan sonra arta kalan jetonları olduğunu gözlemledi. Bu, doğal olarak token sahipleri yaratır ve Gifto'nun giderek daha fazla benimsenmesi nedeniyle GTO jeton fiyatını yükseltmesi gerekir.


Gifto'nun benimsenmesi zaman alacak. Ancak, AIG ekibinin bu projeyi büyük bir başarıya dönüştürmek için fazlasıyla yeterli olduğundan eminiz.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505


Hazırlayan: Emre Ata


9 görüntüleme0 yorum
bottom of page