top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

SafePal (SFP) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Güncelleme tarihi: 17 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 SafePal (SFP) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

  2. 1.1 SafePal Dolaşım Arzı Ne Kadar?

  3. 1.2 SafePal Nedir?

  4. 1.3 SFP Token

  5. 1.3.1 SFP Token Kullanım Durumları

  6. 1.3.2 SafePal Cüzdan Ürünleri

  7. 1.3.3 SafePal S1 Donanım Cüzdanı

SafePal (SFP) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Kripto donanım cüzdanları dünyasını izliyorsanız, SafePal’i duymuşsunuzdur. SafePal, dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance tarafından desteklenen ilk donanım cüzdanıdır. Binance Smart Chain (BSC) üzerinde oluşturulan ve Binance LaunchPad aracılığıyla tanıtılan SFP tokeni ile güçlendirilen SafePal, kullanıcılara uçtan uca eksiksiz bir kripto cüzdan deneyimi sunuyor. Ürün yelpazesi, yeni başlayanlara yönelik ve kullanıcıların SafePal Uygulamasını kullanarak etkileşimde bulunabilecekleri SafePal S1 Donanım Cüzdanını içerir. Ayrıca SafePal Deri Koruyucu Kılıf, özellikle sert cüzdan için tasarlanmıştır. Ayrıca proje, SafePal Cypher Tohum Koruma Kurulu kullanılarak tohum ifadelerinin korunması için şık ama sağlam bir çözüm sunuyor. Ancak SafePal’in diğer donanım cüzdanlarından farkı ne? Bu yazıda SafePal kripto ekosistemine daha yakından bakacağız ve bu projeyi bu kadar popüler yapan çeşitli bileşenleri keşfedeceğiz. Ayrıca, mevcut farklı SafePal cüzdan ürünlerini ayrıntılı olarak tartışacağız. Ayrıca, SFP tokenini dolaşıma sokan Binance Launchpad aracılığıyla sunulan yenilikçi yeni modeli de ele alacağız.


Kripto konusunda yeniyseniz – dünyanın en büyük çevrimiçi blok zinciri eğitim paketine hoş geldiniz, Ivan on Tech Academy! Burada her yaştan ve kökenden insana uygun, onları blok zincir teknolojisi ve kripto para birimleriyle tanıştırmak için bir dizi kurs sunuyoruz. Blok zincirinin temelleri hakkında ayrıntılı bir video eğitimi için Blok Zinciri ve Bitcoin 101 kursumuza bakın! Tamamlandığında, Ethereum 101 kursumuz, en büyük iki blok zinciri arasındaki farkları öğrenmek için harika bir devam niteliğindedir. Akıllı sözleşmeleri, ERC-20 tokenlerini ve merkezi olmayan finansın (DeFi) doğuşunu ele alıyoruz!

SafePal (SFP) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
SafePal (SFP) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

SafePal Dolaşım Arzı Ne Kadar?

Dolaşan Arz 108,166,667.00 SFP 22% Maks Arz 500,000,000 Toplam Arz 500,000,000


SafePal Nedir?


SafePal, dijital varlıkları güvenli hale getirmek, depolamak ve uygun şekilde yönetmek için sağlam ve kullanıcı dostu bir platform sağlar. Ayrıca SafePal, Binance tarafından desteklenen ilk donanım cüzdanını sunuyor. Çeşitli benzersiz donanım ve yazılım cüzdanları kullanarak 140’tan fazla ülkede iki milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Ayrıca, birkaç cüzdandaki varlıklar SafePal Uygulaması ile eşleştirilebilir. Ayrıca, SafePal yalnızca kullanıcıların kriptolarını güvence altına almasına ve yönetmesine izin vermekle kalmaz, aynı zamanda ticaret ve token takaslarını da kolaylaştırır.


SafePal, kaliteli bir donanım cüzdan ürünü için rekabetçi fiyatlar sunmaktan gurur duyar. Proje, donanım ve elektronik üretimin Silikon Vadisi olan Shenzhen ile yakın bağlara sahip olduğundan, SafePal çok sayıda lider ağ ve kaynağa sahiptir. Bu, Samsung, Huawei ve Tencent’in beğenilerini içerir.


SafePal, donanımı için yüksek kaliteli bileşenleri son derece rekabetçi fiyatlarla tedarik etme konusunda benzersiz bir yaklaşıma sahiptir. Ekip, kendileri için ekstra bir kâr elde etmek yerine, tasarruflarını müşterilerine aktarıyor. Proje, sektördeki donanım kripto cüzdanları için en rekabetçi fiyatlardan bazılarını bu şekilde sunabilir.


SFP Token


SafePal’in SFP jetonu, SafePal ekosistemine güç veren yerel kripto para birimidir. SFP belirteci, Binance Launchpad aracılığıyla başlatılan 18. projeydi ve bu sefer yeni bir başlatma paneli formatı sunuyor. Binance, BNB sahiplerinin BNB’lerini SFP token başlatma etkinliğine bağlayabilecekleri yeni bir Launchpad abonelik modeli kullanmaya karar verdi. Ardından Binance, altı günlük lansman dönemi boyunca katılımcının ortalama varlık miktarının anlık görüntüsünü aldı. Tahsis edilen SFP jetonlarının miktarı, “taahhüt edilen BNB’lerinin tüm katılımcı kullanıcılar tarafından taahhüt edilen toplam BNB’ye oranı” ile belirlendi.

SFP token lansman döneminde yaklaşık 50.000 katılımcı 11 milyondan fazla BNB taahhüt etti. Toplamda bu, lansman etkinliğinin 164 kat fazla talep edildiği anlamına geliyordu. Ayrıca, 26 katılımcı 200.000 SFP tokeni olan hard cap limitine ulaştı. SafePal, Binance Smart Chain’de (BSC) bir BEP-20 belirteci olarak SFP yardımcı programı belirtecini başlattı. Her SFP belirteci, BSCScan blok gezgininde 500 milyon SFP belirteci ile sınırlı bir tedarik ile herkese açık olarak şeffaftır.


SFP Token Kullanım Durumları


Birçok yerel uygulama belirtecinde olduğu gibi, SFP belirteci, SFP topluluk yönetiminde oy hakları için kullanılabilir. Sahipler, protokolde değişiklik veya güncelleme önerebilir ve yeni özellikler için oy kullanabilir. Ayrıca, SFP jetonunun sahipleri özel ödüller ve teşvikler alır. Bunlar arasında jeton airdropları, bonus getirileri olan bahis ödülleri ve sınırlı sayıda SafePal değiştirilemez jetonlar (NFT’ler) bulunur. Ayrıca, SFP token sahipleri, mobil indirme uygulaması aracılığıyla sunulan SafePal Kazanma ve Ödünç Verme programlarının keyfini çıkarabilir (daha sonra tartışılacaktır!).


Henüz kripto para birimine yatırım yapmadıysanız, Ivan on Tech Academy’deki Crypto Basics kursumuzu mutlaka izleyin. Dolandırıcılığı önlemeye yönelik ipuçlarını, nasıl bir değişim hesabı oluşturacağınızı ve ardından yatırımlarınızı güvenli bir şekilde alıp satacağınızı öğreneceksiniz. Ayrıca, en büyük Web3 cüzdanı MetaMask’ı kurma ve gezinme hakkında bir video eğitimi için DeFi 101 kursumuza bakın! En popüler merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinden bazılarını kullanarak MetaMask ile nasıl etkileşim kurulacağını açıklıyoruz. DeFi’ye bugün başlamak için Tech Academy’de Ivan’a katılın!


SafePal Cüzdan Ürünleri


SafePal’in şu anda üç ürünü bulunmaktadır. Her ürün ayrı ayrı kullanılabilir, ancak bir araya getirildiğinde, nihai kripto cüzdan depolama deneyimi yaratırlar. Bu, kriptonuzu bir cüzdana aktarmanın kolaylığını ve özel anahtarlarınızın güvenliğini korumayı içerir. Ayrıca proje, cüzdanınız için çok işlevli depolama ve koruma sunar. Üstelik bu ürünleri SafePal Uygulaması ile birleştirmek bundan daha kolay olamazdı! Aşağıda mevcut çeşitli ürünleri ayrıntılı olarak açıkladık.

Binance komisyon indirimi kodu


SafePal S1 Donanım Cüzdanı


Binance’in yatırım yaptığı ilk donanım cüzdanı olan SafePal S1 Donanım Cüzdanı o kadar başarılı oldu ki sadece birkaç hafta içinde tükendi! Ekip, 31 Mayıs 2021’den itibaren yeniden gönderime başlayacak ve kullanıcılar hala ön sipariş verebilecek. SafePal S1 Donanım Cüzdanının bu kadar popüler olmasının nedenlerinden biri %100 çevrimdışı olmasıdır. Fonlara erişmek için WiFi, Bluetooth, NFC veya USB bağlantısı gerekmez. SafePal S1 Donanım Cüzdanı gerçek bir soğuk depolamadır. Ayrıca, donanım cüzdanında bir kriptografik rasgele sayı üreteci, çok katmanlı güvenlik sensörleri ve kendi kendini imha etme mekanizması bulunur.


SafePal S1 Donanım Cüzdanının bir diğer avantajı da sınırsız depolama kapasitesidir. Birçok rakip donanım cüzdanı sınırlı depolama alanı sunar, yani belirli bir zamanda bir cüzdan içinde sınırlı sayıda token saklanabilir. Ancak SafePal S1 Donanım Cüzdanı ile durum böyle değil! Kullanıcılar istedikleri kadar farklı jeton saklayabilir. Şu anda SafePal S1 Donanım Cüzdanı 21 farklı blok zinciri ve 10.000’den fazla jetonu desteklemektedir. Ayrıca, kullanıcılar bir ürün yazılımı yükseltmesi yoluyla yeni belirteçleri kolayca ekleyebilir.


SafePal S1 Donanım Cüzdanı, yaklaşık bir kredi kartı boyutundadır ve hareket halindeyken kripto paranızı 7/24 güvenli bir şekilde depolamak ve yönetmek için cebinize kolayca sığabilir. Kutuda, SafePal S1 Donanım Cüzdanının yanında bir temizlik bezi, üç anımsatıcı sözcük kartı, bir kullanım kılavuzu, bir USB kablosu (cüzdanınızı dizüstü/masaüstü bilgisayarınıza bağlamak için) ve iki SafePal ürün çıkartması bulmalısınız. Her zaman yeni ve ideal olarak kripto cüzdanlarını doğrudan cüzdan işletmesinden/tedarikçisinden satın aldığınızdan emin olun. İkinci el satın alırsanız, cihazın önceden manipüle edilmiş olma ihtimali vardır.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

29 görüntüleme0 yorum
bottom of page