top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Sun (New) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 Sun (New) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

  2. 1.1 Sun Dolaşım Arzı Ne Kadar?

  3. 1.1.1 Özellikleri

  4. 1.1.2 Jetonların Dağılımı

  5. 1.1.3 SUN Vizyonu

Sun (New) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Sun Exchange, bilinçli sermayenin güneş enerjisine küresel geçişi inşa etmesi ve hızlandırması için bir pazar yeridir. Şirket, güneş enerjisini ve ekonomik, çevresel ve sosyal faydalarını daha erişilebilir. Kapsayıcı hale getirebilmek için merkezi olmayan ve demokratik kripto ekonomisinden yararlanılmaktadır. Sun Exchange aracılığıyla satın alınan güneş pilleri, güneş enerjisi gelişmekte olan bölgelere yardımcı olurken, küresel temiz enerjiye geçişi desteklerken ve iklim değişikliğine karşı önlem alırken gelir elde etmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Sun Exchange güneş pilleri ayrıca yönetilen, bakımı yapılan ve sigortalanan maddi varlıklar (solar PV hücreleri) tarafından desteklenen kripto para birimi serveti oluşturmaya başlamak için kripto para biriminde yeni olan bireyler için uygun bir yol sunar. Ek olarak Sun Exchange, kripto para sahiplerinin varlıklarını çeşitlendirmesine ve teorik serveti somut ve değerli enerji üreten güneş varlıklarına dönüştürmesine olanak tanır.


Küresel olarak güneş enerjisine erişimi daha da hızlandırmak ve güneş enerjisine küresel geçişe aktif olarak katılan ilham veren üyelerden oluşan topluluğunu büyütmek için Sun Exchange, Sun Exchange platformu için yerel ağ simgesi olan SUNEX’i tanıtıyor. SUNEX tokenleri, genel halka ve mevcut platform üyelerine sunulacak. Jetonlar, elektrik üretimini daha karlı ve erişilebilir hale getirirken, Sun Exchange aracılığıyla güneş enerjisi varlık sahipliğini daha uygun fiyatlı ve ödüllendirici hale getirmek için tasarlanmıştır. SUNEX jetonları, güneş enerjisi kiralama sözleşmesi temerrütlerinden kaynaklanan kayıplara karşı bir tampon sağlamak için Sun Exchange platformunun yeni Solar Proje Sigorta Fonu’nda (SPIF) stake edilebilir.


Sun (New) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
Sun (New) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Sun Dolaşım Arzı Ne Kadar?


Dolaşan Arz 10.51B SUN Maks Arz Toplam Arz 19,900,730,000


Özellikleri


Solar Proje Sigorta Fonu’na (SPIF) yatırılabilir. Bu benzersiz token stake kullanım durumu, gelişmekte olan pazarlardaki güneş enerjisi projelerine varsayılan sigorta sağlayacaktır. SUNEX’i SPIF’te stake etmek, SUNEX’te ödenen yüzde 20’ye varan getiri sunar.

  1. Sun Exchange Platformunu kullanırken indirimler ve bonuslar.

  2. Projelere öncelikli erişim.

  3. SUNEX ICO jetonları, oyunlaştırılmış ödül programı kullanılarak kazanılabilir. SUNEX, çeşitli ve sosyal açıdan etkili bir güneş pili portföyü oluştururken belirli başarıları tamamladığınızda açılır.

Jetonların Dağılımı


Sınırlı sayıda SUNEX jetonu oluşturuluyor ve jeton satış katılımcıları ile Sun Exchange yönetimi ve personeli arasında dağıtılacak ve kalan arz, devam eden jeton satış sonrası ödül programı için yedekte tutulacak. Aşırı arza karşı korunmak için, token satışı için tahsis edilen dağıtılmamış tokenler ve token satışı etkinliğinde dağıtılan tokenlerin oranının SUNEX toplamının yüzde 62,5’inde sabit tutulmasını sağlamak için gerekli sayıda ayrılmış token yakılacaktır. tokenlar (token alıcılarına yüzde 50 ve yönetime yüzde 12,5 ) Yüzlerce megawatt güneş enerjisinin kilidini açan milyonlarca Sun Exchange üyesinden oluşan bir ekosistemin yaratılmasıyla sonuçlanacak çok yıllı bir program sağlamak için maksimum 266.666.667 SUNEX jetonu basılacak enerji sistemleri. ICO’larla ilgili trend bilgilerini bilmek için yatırımcı ICO istatistiklerini kontrol edebilir.


Token satışı için tahsis edilen SUNEX tokenleri yalnızca token satışı ICO etkinliğinde dağıtılabilir. Ödül programı için ayrılmış jetonlar, yalnızca Sun Exchange platformunda yürütülen aşağıdaki faaliyetlerle ilgili olarak jeton satışından sonra dağıtılabilir: Sun Exchange pazarından 10,00 ABD Doları veya daha fazla eşdeğer güneş varlıklarının satın alınması.

  1. SUNEX bonusu sunan ara sıra özel durum projelerinde güneş pillerinin satın alınması

  2. Sadakat puanları programının kurallarına göre bir portföy çeşitlendirme hedefine ulaşmak için belirli bir eylemde bulunmak.

  3. Yeni alıcıların akran olarak işe alınması ve oyun zorluklarının üstesinden gelinmesi gibi Sun Exchange’in iş ekosistemine maddi olarak fayda sağlayan belirli faaliyetleri tamamlamak

  4. Sun Exchange, üyeler sadakat veya SPIF programları aracılığıyla kazandıkça yedek jetonlar yayınlayacaktır. Rezerv SUNEX ihracı her zaman güneş varlıklarının sayısındaki artışa, Sun Exchange kullanıcı tabanının büyümesine veya SPIF desteğine karşılık gelecektir. Bu şekilde, potansiyel olarak ikincil pazara giren yeni SUNEX arzı, Sun Exchange’in güneş enerjisi ve ilgili proje portföyünün büyümesine ve gelişmesine doğrudan karşılık gelecek, ölçek olarak sınırlı olacak ve ölçülü adımlarla gerçekleşecektir.

Binance indirim ile hesap aç


SUN Vizyonu


Sun Exchange, elektrik üreten altyapının merkezi olmayan mülkiyetine sahip, tamamen temiz enerjiyle desteklenen bir dünya tasavvur ediyor. Dünya Ekonomik Forumu’nun Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Klaus Schwab kısa süre önce acil bir çağrı yayınladı ve şunları söyledi: İlk tepkimiz, dar çıkarlara değil, bir bütün olarak insanlığın kaderine dayalı yeni işbirliği modelleri geliştirmek olmalıdır.” Blockchain teknolojisi ve güneş enerjisi, Schwab’ın çağrısına yanıt vermek için mükemmel araçlardır. Her ikisi de, giderek daha fazla sosyal ve çevresel baskı yaratan, derinden işlevsiz ve yerleşik küresel sistemleri yeniden tanımlama kapasitesine sahiptir. Birlikte, günümüzün en acil iki sürdürülebilirlik sorununu ele alma gücüne sahipler – enerji yoksulluğu ve iklim değişikliği. Bu güçlü bağlantının potansiyelini kabul eden Sun Exchange, dünya çapında dağıtılmış enerji sistemlerinin dağıtılmış mülkiyeti için dönüştürücü bir çerçeve oluşturmak için solar PV ve blok zinciri teknolojisini birleştirerek herkes için yeni bir temiz elektrik erişimi çağına öncülük ediyor. Sun Exchange, üyelerine geleneksel olarak yalnızca kurumsal yatırımcılara sunulan güneş enerjisi varlık sahipliği fırsatları sunuyor. Sun Exchange projeleri kapsamında güneş pilleri satın almak, güneş enerjisi santrali sahipliğini merkezden uzaklaştırarak, dünya temiz enerjiye geçerken fosil yakıt endüstrilerinin doğasında bulunan merkezi enerji kaynaklarının çevresel ve sosyoekonomik sorunlarının tekrarlanmamasını sağlar. Sun Exchange, küresel olarak dağıtılan bir temiz enerji sanal transaktif akıllı şebeke kuruyor ve uluslararası topluluğa enerji kaynaklarına topluca sahip olma şansı vererek, servetin yeniden dağıtılması potansiyelini en üst düzeye çıkarıyor.

Sun Exchange, dünyadaki herkesin güneşten pasif gelir elde edebilmesi için mükemmel bir platform sağlar. Kendi evinize kurulu güneş panellerine ihtiyacınız yok. Bir apartman dairesinde veya kiralık bir mülkte ya da hiç güneş almayan bir yerde yaşıyor olabilirsiniz. Aslında önemli değil. Satın alınan hücrelerin tümü, çok fazla güneş alan alanlara yerleştirilir.vÜretilen parayı kendi elektrik maliyetlerinizi dengelemek için kullanabilirsiniz. Finansal bağımsızlığa ulaşmanın en hızlı yollarından biri, tekrar eden faturalar gibi masrafları ödemek için yatırımları ve pasif geliri kullanmaktır. Varlıklarınızı (yani güneş pillerinizi) borçlarınızı (yani elektrik faturanızı) ödemek için kullanmak.


Yukarıda bahsedildiği gibi, platform hala çok yeni, bu nedenle etkilerini uzun vadede görmek zor. Bununla birlikte, her ay pasif bir BTC gelir akışı almak harika. BTC toplumda daha yaygın olarak kabul edildiğinden, bu kazanan bir kombinasyon olabilir gibi görünüyor. Yukarıda bahsetmediğimiz bir diğer avantaj (çünkü bu herkesi farklı etkileyecektir) vergi avantajıdır. 20 yıl sonra paneller ya 5 yıl daha uzatılacak (IRR’yi artıracak) ya da borçluya satılacak. Hücreler satın alma maliyetlerinden daha düşük bir değere satılırsa, ilk yatırım vergi indirimi olarak yazılabilir, yani 20 yılda yatırımlar için vergi ödememe gerek kalmaz alış fiyatım ile satış fiyatım arasındaki farka eşittir. Bu tabii ki herkes için farklıdır ve bu konularda kendi vergi tavsiyenizi öğrenmelisiniz.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Binance indirim ile hesap aç

12 görüntüleme0 yorum
bottom of page